To nye Mac-programvarepakker

To nye Mac-programvarepakker

Tilbud du ikke kan si nei til - eller?

Det har blitt populært å samle sammen en håndfull Mac-programmer og selge dem som en pakke til nedsatt pris.

Ikke alle programmene som selges på tilbud er like interessante, men ofte er det noen godbiter å finne som gjør at hele pakken er verdt kjøpet. Nå har både MacUpdate og ProductiveMacs satt sammen to programvarepakker det kan være verdt å ta en titt på.

Productive Mac Bundle

Productive Mac Bundle er som navnet antyder fokusert på produktivitetsprogrammer. Tilbudet består i denne omgang av åtte apper til en pris på 40 dollar, omlag 230 kroner. Her finnes flere av Macworlds favoritter, deriblant menylinje-kalenderen Fantastical og iCal-erstatteren BusyCal. Disse to programmene koster til sammen 70 dollar, litt over 400 kroner, så her er det utvilsomt penger å spare.

Andre programmer som følger med i Productive Mac Bundle er notatprogrammet NoteBook, organiserings- og taggeverktøyet Tags, mappeprogrammet Default Folder X og hurtigtastappen Launchbar.

MacUpdate Bundle

Den andre programvarepakken kommer fra kjente MacUpdate. Deres MacUpdate Bundle koster 50 dollar, cirka 290 kroner og består av 12 apper. Programmer inkludert i pakken er vedlikheholdsprogrammet TechTool Pro 6, Finder-verktøyet TotalFinder, e-postprogrammet Postbox 3 og dvd-rippeprogrammet Mac DVDRipper Pro 3.

Tilbudet på begge programvarepakkene går ut om cirka en uke, så det er ennå litt tid igjen å bestemme seg på. Sjekk ut The Productive Mac Bundle her og MacUpdate Bundle her.