Nye muligheter for bredbåndsselskap

Nettverkselskapet Inteno har skaffet seg en ny distribusjonsavtale med en engelsk leverandør av ip-settopp-bokser.
Inteno Communication AS, en distributør med hovedfokus på bredbånd, nettverk og kommunikasjon, har inngått distribusjonsavtale med Amino Communications for det norske markedet.

Amino Communications som er basert i England er en internasjonal produsent og leverandør av settopp-bokser for ip rettet mot bredbåndsutbyggere og innholdsleverandører.

-- For Inteno Communication er distribusjonavtalen med Amino Communications en viktig strategisk avtale der produktene til Amino Communications vil gi oss en bredere produktportefølje rettet mot eksisterende og nye kunder. Vi leverer idag hjemmesentraler til bredbåndsutbyggere og med produktene fra Amino Communications vil vi nå også kunne tilby set-top bokser, sier salgssjef Trond Vegar Hovind i Inteno Communication AS.

Inteno Communicaton som ble etablert i 2003 er i dag distributør på det norske markedet for Allied Telesyn, Paradyne, Amino, i3 Micro, Westell og Corega. Selskapet har som distributør vært delaktig i it-prosjekter som bl.a. Ella/Agder Energi, Eidsiva, Kvinnherad, Trollfjord og Austevoll.

Nærmere 90 prosent av Inteno Communication totalomsetning er innenfor bredbåndsmarkedet. Inteno Communication hadde ifjor en totalomsetning på om lag 40 millioner kroner.