Nye nettverksproblemer for iPhone

Nye nettverksproblemer for iPhone

Flere brukere sliter etter siste oppdatering av iOS.

Ifølge Macworld.se ser det ut til at oppdateringen til iOS 4.3.3 har skapt problemer for noen brukere av iPhone, iPod touch eller iPad.

Etter installasjonen har nemlig flere opplevd tilkoblingsproblemer med trådløse nettverk, skriver Macworld.se.

Apples diskusjonsforum deler flere frustrerte brukere sine erfaringer med saken. Brukere med en Airport Extreme eller en Time Capsule (begge produkter fra Apple) ser ut til å ha klart å omgå problemene ved å nedgradere programvaren på enhetene fra versjon 7.5.2 til 7.5.1.

Noen skal også ha fått tilgang til nettverket igjen ved å gå inn i innstillingene for det trådløse nettverket, trykke på "Glem dette nettverket" og koble til på nytt.

Nøyaktig hva problemene skyldes er ikke kjent, men en felles oppfatning synes å være at feilen ligger i iOS. Om Apple slipper en 4.3.4-oppdatering i nærmeste fremtid gjenstår å se.

iOS 4.3 har vært langt i fra en feilfri versjon av Apple mobiloperativsystem. Allerede har det blitt sluppet mindre oppdateringer som har fikset problemer med blant annet, batterikapasiteten, grafikken, FaceTime-videosamtaler, stedsdata, samt flere sikkerhetshull.

Det har også vært problemer med tilkoblingen til 3G-nettverk.