Nye UPC-direktører

Nye UPC-direktører

UPC-sjef Gunnar Evensen endrer ved hoffet sitt. Nå har han funnet nye direktører for kunderelasjoner, samt for salg og marked. En av de nye har tidligere jobbet som leder i Telenor Mobil.

Gunnar Evensen har ansatt Ingvild Huseby (33) som direktør for kunderelasjoner og service hos bredbåndsleverandøren UPC.

Hun har tidligere jobbet flere år som leder i Telenor Mobil, Nextra og Telenor Business Solutions. Det siste halvannet året har Huseby drevet et eget konsulentselskap innen endringsledelse og implementering av strategi.

Det kan komme godt med når hun skal begynne hos UPC, som tidligere har fått mye pepper for elendig kundeservice. 

Kan kjernefysikk

Ingvild Huseby er utdannet cand. scient. i teoretisk kjernefysikk ved Universitetet i Oslo. I tillegg har hun en mastergrad i Internasjonal Business og Strategi fra BI/Telenor Corporate University.

I UPC vil Huseby få det overordnede ansvaret for kunderelasjoner, kundesenteret og installasjon- og service teknikere. Ingvild Huseby vil inngå i ledergruppen i UPC og rapportere til administrerende direktør Gunnar Evensen.

Eks-direktør i Norman ASA

Jan Kristensen (37) er ansatt som direktør for salg og marked i UPC. Han har de siste to årene jobbet som administrerende direktør i børsnoterte Poolia Professionals.

Der har han hatt ansvaret for rekruttering, endringsledelse, samt salgs- og markedsopplæring.

Tidligere har Kristensen blant annet jobbet som visekonsernsjef og direktør for sikkerhetsselskapet Norman ASA.

Jan Kristensen er utdannet EDB økonom. I UPC vil Kristensen få ansvaret for salg, markedsføring og produktutvikling. I likhet med Ingvild Huseby vil han inngå i UPCs ledergruppe.