Nytt blad om den digitale hverdagen

Nytt blad om den digitale hverdagen

Digital World skal fortelle forbrukerne om de nye mulighetene, hvilke produkter de bør velge og ikke minst: Hvordan de får satt ting sammen og brukt dem best mulig.
Digital World dekker hele spekteret, fra digitalfoto, video og musikk til mobiltelefoner, trådløse nettverk, flatskjerm-tv-er og stue-pcer.

Det er IDG Magazines, som bl.a. også utgir PC World Norge, som nå lanserer Digital World i Norge. Ansvarlig redaktør er Arne Uppheim og fagredaktør Gisle Orlund.

-- Vi merker svært stor interesse for det nye bladet. Både abonnementssalg og annonsesalg er betydelig over forventning så langt, så Digital World dekker tydelig et behov på det norske markedet, sier ansvarlig redaktør Arne Uppheim.

Digital World er eneste norske bladet som omhandler den konvergensen mellom lyd/bilde og data/kommunikasjon/mobil som nå kommer for fullt i folks hjem og fritid.

Digital World vil inneholde nyheter, tester, innføringsartikler og brukertips.

-- Vi legger sterk vekt på å hjelpe leserne å forstå områdene og produktene bedre, samt ikke minst hvordan de selv får det til å spille sammen best mulig, sier fagredaktør Gisle Orlund.

Faste seksjoner er: Aktuelt, Video, Audio, Foto og Kommunikasjon. Digital World vil komme ut annenhver måned, og første utgave kommer i salg 29. juni.

For mer informasjon se www.digitalworld.no.

DigitalWorld og PC World er en del av IDG Norge. Computerworld eies av samme forlaget.