Nytt Blikk

Nytt Blikk

Fredag lanserte homomagasinet Blikk sitt nye nettsted. Dermed er det konkurranse i markedet for norske homonettsteder.
Til nå har nettstedet gaysir.no vært så og si enerådende på nettet med nyheter og andre homorelevante tjenester på nettet. Nå kommer homomagasinet Blikk etter.

De presenterer nyheter og publiserer arkiv-tjenester på nettet. I tillegg lanserer de "Gateway", en tjeneste som de mener skal bli Norges morsomste nett-tjeneste.

-- Vi kommer med nytt nettsted nå fordi Blikks lesere har etterlyst det, og fordi det ikke har vært en skikkelig norsk nyhetsside for homoer på nett, forteller nettredaktør Lillian Jensen.

-- Hva blir profilen til Blikk.no?

-- En daglig oppdatert nyhetstjeneste, med nyheter fra kultur, film, sport, politikk, i inn- og utland. I tillegg etablerer vi et debattforum og communityen Gateway hvor homser og lesber kan treffe hverandre. Internett har gjort at det er lettere for unge homoer å treffe andre og dermed lettere å være åpne homoer. Vi vil tilby nettinteresserte homoer kvalitet, sier Lillian Jensen.

Det er Evebit ved Silje Gabrielsen og Jan Tore Eger-Heed som har lagd sidene for Blikk.

Homomagasinet Blikk har eksistert i mange år. De ble for et par år siden kjent fordi Christen Sveaas valgte å gå inn i bladet med penger. For et år siden kjøpe de ansatte bladet "tilbake", og det er denne redaksjonen som nå står bak nysatsingen Blikk.no.