Nytt lysorgel fra Nokia

Nytt lysorgel fra Nokia

Nokia 3220 ble lansert i går. Den nye kameratelefonen har gjennomsiktig Nokia Xpress-On-grep som med pulserende lyseffekter signaliserer oppringninger og meldinger i takt med ringetonen.
Egendesignede utklippsdeksler og mobiltemaer, inkludert ringetoner, bakgrunnsbilde, fargepalett og lyssekvenser, gjør det enkelt å gi telefonen et personlig preg, skriver selskapet i en pressemelding.

Det aller beste er prisen, mener selskapet: Nokia 3220 vil ha en usubsidiert utsalgspris på cirka 250 euro. Nokia ledet utviklingen av tekstmeldinger, bildemeldinger og multimediemeldinger og introduserer nå et nytt konsept - lysmeldinger.

Når Nokia 3220 svinges fra side til side, tennes LED-lysene på Nokia Xpress-on Fun Shell-dekselet og "skriver" en melding i løse luften. Hvordan står det til med laget ditt? Er det noen som bør stemmes ut?

Nokia 3220 tester din overlevelsesevne med det første mobile spillet basert på realityserien "Survivior" (Robinson-ekspedisjonen). Du kan styre deltakere. Skape allianser. Stemme ut rivaler. Konkurrere om å bli den siste som står igjen. I en litt annen variant kan du bruke din Nokia 3220 som joystick i "bevegelsesspillene" som følger med Nokia Xpress-on Fun Shell-dekselet. Du kan bokstavelig talt kaste deg inn i handlingen ved å bevege på telefonen for å flytte rollefigurene gjennom en rekke utfordringer og tester.

To bevegelsesspill er inkludert: SwampRacer, et action-spekket båtrace, og AirExpress, der du flyr fritt omkring i et eksotisk øylandskap. Men hva er poenget med å oppleve eventyret hvis du ikke kan dele det med noen? Med et innebygd VGA-kamera kan du sende bilder og video-snutter som mms-meldinger. Disse kan enkelt lagres i telefonen, slik at du kan ha sommerminnene med deg hele året.

Kameratelefonen Nokia 3220 vil komme med tri-band i to versjoner: GSM 900/1800/1900, primært beregnet på Europa og Asia og GSM 850/1800/1900, primært beregnet på Nord- og Sør-Amerika. Telefonen ventes å være tilgjengelig på markedet i løpet av sommeren 2004.