Nytt nettsted!

Nytt nettsted!

PC World.no har gjennomgått en real overhaling. Hva synes du?

Velkommen til "nye" pcworld.no!

Her har alt flyttet på seg, og vi har fått på plass en del nye finesser. Kall det gjerne ekstrem oppussing. De neste dagene vil vi gjøre så godt vi kan med å rette opp mindre eller større feil og problemer, og vi setter stor pris på det om du kan hjelpe oss med å finne feil. Bruk kommentarfeltet under. Jeg har opprettet en tabell nederst i saken med oversikt over "bugs" og hva vi planlegger å gjøre med dem.

Ny navigering
Den felles IDG-navigeringen for PC World, Computerworld og Nettverk & Kommunikasjon er nå historie. Det er fordi vi, på bakgrunn av tilbakemeldinger fra våre lesere, har kommet til at veien videre for oss er at hvert nettsted skal profilere egne tjenester .

Med det nye rammeverket blir det mye lettere for oss i PC World å bygge opp nye tjenester, og det blir nå en tydeligere sammenknytning mellom innholdet i bladet og innholdet på pcworld.no.

Brukertips og tester er noe av sjelen til PC World, og her satses det på nett! Under seksjonen «Tips og guider» vil du nå på en oversiktlig måte kunne navigere deg frem til tips og guider for de områdene du er mest interessert i. Og det vil være langt lettere å finne frem til de riktige testene nå som navigasjonen er blitt det sentrale element under testseksjonen, og testene er mer logisk organisert.

Ellers må vi trekke frem at Filguiden er tilbake. Dette var en svært populær tjeneste som dessverre ikke ble prioritert under den felles menyoverbygningen til IDG, men som vi nå er veldig glad for at vi kan vekke til live igjen.

Ny design
Designen er totalt forandret. Vi har i tillegg til å bruke interne ressurser benyttet eksterne konsulenter, vi har brukertestet og rett og slett investert en liten formue på å lage noe som ikke bare ser moderne og flott ut, men som også skal være lett å finne frem i, og med tekniske løsninger i bakkant som gjør oss langt mer fleksible enn før.

Mye er gjort for at artiklene skal være mer lesbare. Vi får benyttet større plass til video og bilder, og du kan selv velge blant tre fontstørrelser, for å nevne et par eksempler.