Nytt nyhetsbrev fra PC World

"Nytt" nyhetsbrev fra PC World

I dag har vi redesignet vårt nyhetsbrev, og omdøpt det til PC World Ekspress.

En gang for lenge siden, før internett tok over som kanal for å informere om de daglige nyhetshendelsene, gav PC World ut en ukeavis til våre abonnenter som bar navnet PC World Ekspress. Der fikk våre lesere en oversikt over den siste ukas IT-hendelser.

Tiden løp fra PC World Ekspress, men vi synes navnet, og det PC World Ekspress sto for, fint kan representere vårt redesignede nyhetsbrev. Nye PC World Ekspress er ikke en oppsummering av uka som har gått, men av dagen som har gått.

PC World Ekspress presenterer lenker til de siste sakene på en måte som skal være lett å lese. I tillegg finner leserne lenker til de artiklene som flest lesere anbefaler, til guider, tips, tester, konkurranser og Facebook.

Nyhetsbrevet har cirka 17.000 abonnenter.

På grunn av bytte av nyhetsbrevplattform har av- og påmelding til nyhetsbrev fungert dårlig i det siste. Men dette skal nå være rettet opp i. Disse problemene har medført at dette er det første nyhetsbrevet mange av dem som har meldt seg på nyhetsbrev de siste månedene mottar. Vi håper at såvel nye som gamle lesere blir fornøyd med design og redaksjonelt innhold i nyhetsbrevet. Skriv gjerne kommentarer til det nye nyhetsbrevet her eller på vår Facebook-side .

Ønsker du å abonnere på vårt nyhetsbrev? Gå til minside.idg.no, logg deg på og huk av for nyhetsbrevet vårt i nyhetsbrev-fanen.