ANSATT: CTO Paul Walsh (t.v) er ansatt i Abax. Her sammen med COO Bjørn Erik Helgeland. (Pressefoto: Audun Ibenholt)

ANSATT: CTO Paul Walsh (t.v) er ansatt i Abax. Her sammen med COO Bjørn Erik Helgeland. (Pressefoto: Audun Ibenholt)

Abax henter nok en ansatt fra telematikk-selskap

Abax fortsetter å styrke ledergruppen med tidligere Fleetmatics-ansatte, og nå går Paul Walsh inn som ny teknologidirektør (CTO) i selskapet.

I løpet av 5 måneder har Abax hentet inn to tidligere ansatte fra det konnkurrerende telematikk-selskap Fleetmatics. I april ble David Norton hentet inn som finansdirektør (CFO), og nå er Paul Walsh ansatt som ny teknologidirektør (CTO). 

Med ansettelsen av Paul Walsh girer Abax ytterligere opp i kampen om å bli verdens ledende telematikk-selskap. Det skriver Abax i en pressemelding.

Walsh vil lede teknologiavdelingen i Abax, og han hadde sin første dag mandag 10. september. Han er klar for oppgavene som venter, og har allerede tydelige visjoner for selskapet:

– Det viktigste for meg, som leder av teknologiavdelingen i Abax, er å levere tjenester i verdensklasse som kan brukes globalt og som løser faktiske problemer folk har. Vi er allerede et veldig sterkt lag som jobber med produktene våre, noe som åpenbart er et godt utgangspunkt. Samtidig må vi erkjenne at det kommer flere store utfordringer fremover som vi må jobbe sammen om å løse, uttaler Walsh i meldingen, og fortsetter:

– Min forventning er at Abax er verdensledende innenfor teknologi-industrien i B2B-markedet en gang i fremtiden, og jeg er overbevist om at vårt hovedprodukt vil bygges opp rundt hvordan vi kan knytte sammen og forenkle arbeidshverdagen til alle type bedrifter, store og små.

Visjoner

Paul Walsh jobbet som konsulent for Abax en kort periode før han ble tilbudt stillingen som CTO. Han har over 15 års erfaring i telematikk-industrien, på alle stadier fra en liten start-up, til Fleetmatics sin børsnotering på New York børsen i 2012, noe som i 2016 endte med et salg til telekom-giganten Verizon for 2,4 milliarder dollar.

– Vi er ekstremt fornøyde med å ha fått Paul med på laget. Med hans erfaring og tankesett er vi enda bedre rigget for videre vekst i årene fremover. Både styret og den øvrige ledelsen er sikre på at Paul vil hjelpe oss å finne gode og riktige løsninger for fremtiden, sier Bjørn Erik Helgeland, Chief Operating Officer i Abax, i meldingen.

 

nytt om navn