CHRO: AddSecure har utnevnt Liljana Vall til den nyopprettede stillingen som Chief Human Resources Officer. (Foto: AddSecure)

CHRO: AddSecure har utnevnt Liljana Vall til den nyopprettede stillingen som Chief Human Resources Officer. (Foto: AddSecure)

AddSecure styrker konsernledelsen

Liljana Vall fyller den nyopprettede stillingen som Chief Human Resources Officer.

AddSecure, som er leverandør av sikker kritisk kommunikasjon innen overvåkede alarmer og IoT, har utnevnt Liljana Vall til den nyopprettede stillingen som Chief Human Resources Officer.

Viktig med HR

 

Opprettelsen av denne nye rollen viser hvor viktig personalet er for den europeiske kommunikasjonsleverandøren, heter det i en melding fra selskapet.

- Som en raskt voksende arbeidsgiver er det viktig for oss å opprettholde den sterke kulturen, tiltrekke og beholde de beste menneskene, og inspirere dem til å gjøre en god jobb. Derfor er Human Resources-funksjonen i firmaet vårt avgjørende, sier Stefan Albertsson, CEO i AddSecure, i meldingen.

Erfaring

Liljana Vall har mer enn 20 års erfaring innen Human Resources. Hun startet sin profesjonelle karriere på Ericsson i 1994, der hun har innehatt flere HR-posisjoner. Vall har også jobbet i Nuance Group, ICA og Apoteket som HR Manager. Før hun kom til AddSecure, var hun ansatt i GateRetail. Vall har eksamen i ledelse fra Oxford University og har studert ved Stockholms og Umeå Universitet.

- AddSecure er et utrolig spennende selskap i en meget dynamisk industri med store muligheter. Jeg gleder meg til å utnytte min erfaring til å tiltrekke, utvikle og beholde selskapets talenter og bidra til å bygge en global AddSecure-kultur. Jeg ser frem til å bli med på laget, sier Liljana Vall.

 

Les om:

nytt om navn