NY: Dino Dzafic vil styrke salgsteamet i Norge og sørge for ønsket vekst på Securelinks kjerneområder. (Foto: Securelink)

NY: Dino Dzafic vil styrke salgsteamet i Norge og sørge for ønsket vekst på Securelinks kjerneområder. (Foto: Securelink)

Dino Dzafic til Securelink

Ansatt som business developer hos den europeiske leverandøren av sikkerhetsløsninger til bedriftsmarkedet.

Dino Dzafic tiltrådte som ny ressurs i stillingen som Business Developer i Securelink Norge med virkning fra 21 januar 2019. Han vil være ansvarlig for å forvalte og følge opp eksisterende avtaler og kunder, samt bistå med å utvikle it-sikkerhet hos nye og eksisterende kunder i selskapets portefølje. Dino vil også ha et fokus på å videreutvikle salgsprosesser i Securelink.

Dino Dzafic har bred erfaring innenfor it-sikkerhet for både private bedrifter og offentlige virksomheter og kommer fra en rolle som Sales Spesialist hos Infinigate, skriver Securelink i en melding.

Dino har formell utdannelse gjennom en bachelorgrad i Realfag & Digitale Medier fra Universitetet i Oslo.

– Dino Dzafic vil ytterligere styrke vårt salgsteam i Norge og sørge for at vi skaper ønsket vekst på våre kjerneområder fremover, sier Country Manager Thomas Kronen i Securelink Norge, i meldingen.

nytt om navn