ØKER STABEN: Med fem nye fjes på laget er Data Equipment nå oppe i 28 ansatte totalt. (Foto: Data Equipment/ Montasje: Merete Jåsund)

ØKER STABEN: Med fem nye fjes på laget er Data Equipment nå oppe i 28 ansatte totalt. (Foto: Data Equipment/ Montasje: Merete Jåsund)

Fem nye i DataEquipment

 Styrker sin posisjon innen it-sikkerhet.

Data Equipment vokser videre og har i første halvår ansatt fem nye personer.

Med en betydelig økt kundemasse og et rendyrket sikkerhetsfokus øker behovet for flere kompetente medarbeidere, skriver selskapet i en pressemelding.

Tre på teknisk

Data Equipment jobber med nettverk, sikkerhet og infrastruktur, og har styrket sin tekniske avdeling med tre personer:

Sven Myrvold Andreassen har mer enn 20 års erfaring som nettverks- og sikkerhetskonsulent i it-bransjen. Har designet og driftet infrastrukturen til noen av Norges største nettsteder, store sikkerhetsløsninger og nettverk. Andreassen kommer fra en lignende stilling hos nLogic AS.

Jonas Strand har BSc fra University of South Wales, med spesialisering innen it-sikkerhet og computer forensics. Han har jobbet i Politiets Sikkerhetstjeneste i 7 år, med fokus på digital forensics og etterforskning av datainnbrudd.

Erik Ariel Fredriksen har bachelorgrad i it og informasjonssystemer fra Universitetet i Agder. Han har jobbet på servicedesken til TeleComputing som «onsite» konsulent hos Deloitte i Oslo.

Salg og marked

I et voksende marked ønsker selskapet også å vise sin tydelige sikkerhetsprofil, skriver de i meldingen. De har ansatt en ny markedssjef og en ny ansatt på salg. 

Kristin Eilertsen er utdannet siviløkonom med spesialisering markedsføring og har lang fartstid i it-bransjen. Hun kommer senest fra en lignende type stilling i Arrow ECS.

Thomas Brodersen kommer fra jobb som salgsansvarlig i Eden Springs (en del av Cott Corporation) og før dette som prosjektleder i USS United Shipping Services AB, hvor han blant annet ledet flere av de store prosjektene deres. 

Med fem nye mennesker på laget har Data Equipment nå totalt 28 ansatte.

 

 

Les om:

nytt om navn