Ny avdelingsleder for Atea Innlandet

NY STILLING: Jan Furseth gleder seg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver. – Med den brede kompetansen vi har i Atea, ser jeg frem til å bistå våre kunder i privat og offentlig sektor i sine digitaliseringsløp, sier han. (Foto: Atea)

Ny avdelingsleder for Atea Innlandet

Jan Furseth tar over som leder for Atea Innlandet. Han kommer fra stillingen som konsulentsjef i samme selskap.

Jan Furseth har vært i it-bransjen siden 1991. Han har også erfaring som gründer fra blant annet to konsulentfirmaer, og som konsulent for både offentlig og privat sektor.

Nå går han fra stillingen som konsulentsjef i Atea og til avdelingsleder i det samme selskapet. Som avdelingsleder overtar han ansvaret for et kontor som har en årlig omsetning på nærmere 200 millioner kroner.

Glede og begeistring

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som leder for Innlandet, sier Furseth, og trekker frem Ateas ferske 4-årige rammeavtaler med Hedmark og Oppland Fylkeskommune, og Gjøvik-regionen innenfor ikt på produkter og tjenester:

– Vi befinner oss midt i hjertet av en rivende teknologisk utvikling. Med den brede kompetansen vi har i Atea, ser jeg frem til å bistå våre kunder i privat og offentlig sektor i sine digitaliseringsløp, sier han i en melding fra selskapet.

Han får selvfølgelig godord tilbake.

– Jan Furseth har god innsikt i de produkter og tjenester som Atea tilbyr, og har god kunnskap til de lokale forhold på Innlandet for både eksisterende og nye kunder. Han vil gjennom tett samarbeid med respektive ledere og ansatte, bidra til å sikre ytterligere fremgang og vekst for Atea Innlandet, sier regionsdirektør i Atea, Henrik Høst.

 

 

Les om:

nytt om navn