NY: Thomas Lundgård starter i Conscia i Desember. (Foto: Conscia)

NY: Thomas Lundgård starter i Conscia i Desember. (Foto: Conscia)

Ny sjefsarkitekt

Thomas Lundgård går fra Nordic Networks til Conscia.

Conscia satser sterkt inn mot det nye året og er glade for å kunne meddele at Thomas Lundgård, tidligere CTO hos Nordic Networks, har takket ja til å begynne som sjefsarkitekt for datasenter fra og med mandag 12. november. Det skriver konsulentselskapet i en melding. 

Lundgård har lang fartstid i bransjen, og med sine 20-års erfaring innen design, implementasjon og drift av forretningskritiske systemer tar han med seg verdifull kunnskap og mange gode relasjoner inn til Conscia.

Lundgård vil primært ha fokus på servere, lagring, virtualisering og virtuelt nettverk. Han har også lang erfaring med Cisco-servere og datasenter, noe som kommer godt med hos Cisco gullpartneren Conscia.

 Ifølge Conscia skal det ikke ha skottet på jobbtilbudene for Lundgård, men han var likevel ikke i tvil om å gå til konsulentselskapet.

- Conscia har et av de beste fagmiljøene i Norge, jeg har stor tro på Conscia sin strategi om å være en ledende aktør innen Cisco teknologi i Norge og Norden. Jeg ønsker å bidra til at Conscia kan bli en enda bedre leverandør av datasenter løsninger gjennom å komplementere den kompetansen som allerede finnes i selskapet, sier han i en melding fra selskapet.

 

Les om:

nytt om navn