NYE: Christian Tinnå og Yohanes Gebremeskel er nyansatte i Crayon, og skal være delaktige i å å opprettholde tjenesteleveransen og bistå partnere.Teknisk alibi

NYE: Christian Tinnå og Yohanes Gebremeskel er nyansatte i Crayon, og skal være delaktige i å opprettholde tjenesteleveransen og bistå partnere. (Foto: Crayon/ montasje: Stine Hagen)

Nyansatte i Crayon

Styrker sitt Channel Partner team i Norge.

Crayon leverer programvare og verdiøkende tjenester til virksomheter med komplekse it-behov, basert på markedsledende produsenter. Crayons Channel Partner team hjelper sine partnere med synlighet i markedet, vekst og resultater. Partnere hos Crayon får tilgang til det mest omfattende utvalget av teknologiløsninger sammen med unike verktøy, plattformer og kompetanse fra dyktige ansatte. Dette gjør det mulig for partnere å rulle ut og adoptere teknologien på en måte som optimaliserer it-investeringer, både på bakken og i sky. Dette skriver Crayon i en pressemelding.

Med stadig flere partnere, ansetter Crayon nå flere for å opprettholde tjenesteleveransen og for å kunne bistå sine partnere optimalt.

Teknisk alibi

Christian Tinnå er nyansatt i Crayon, med 10 års erfaring fra Telenor Inpli. Der arbeidet Tinnå som teknisk løsningsrådgiver innenfor nettverk, sikkerhet og datasenter med primært ansvar for rådgivning og oppsett av datasenterløsninger, samt LAN/WLAN/WAN. Tinnå har tidligere også arbeidet som teknisk presales på WAN-optimaliseringsløsninger i Commaxx, og som IT-konsulent på Norges Veterinærhøgskole.

I Crayon skal Tinnå arbeide med å sørge for at partnere er i best mulig stand til å selge skybudskapet til sine kunder. Christian Tinnå vil ha ansvar for å være teknisk alibi i en kundedialog, og vil i samarbeid med kunde og partner finne den beste løsningen både sett fra et merkantilt og teknisk ståsted, som Technical Cloud Presales.

Vekstøkning

Yohanes Gebremeskel har startet i Crayon som Partner Account Manager i Crayons Channel Partner team. Gebremeskel har tidligere erfaring fra Microsoft, hvor han har jobbet med både lisenser og som Distributor Sales Specialist. Gebremeskel trer inn i en strategisk rolle med ansvar for å imøtekomme partneres behov, sikre gode resultater gjennom gode relasjoner, og dermed bidra til å øke bedriftens vekst. Gebremeskel har bachelorgrad i PR og Samfunnspåvirkning fra Høyskolen Kristiania i Oslo.

 

Les om:

nytt om navn