NYE: Core Services kan ønske Oskar Rodriguez og Heidi Storm Kristiansen velkommen. Begge skal på på mobilitetsområdet i selskapet. (Foto: Core/ montasje: Stine Hagen)

NYE: Core Services kan ønske Oskar Rodriguez og Heidi Storm Kristiansen velkommen. Begge skal på på mobilitetsområdet i selskapet. (Foto: Core/ montasje: Stine Hagen)

To nye til Core

Nøkkelpersoner bytter selskap og starter oppbyggingen av klient mobilitet i Core Services.

Core Services bygger opp et dedikert team med spisskompetanse på mobilitetsløsninger. Core Services, som er en del av Dustin, utvider strategien og bygger opp et eget team med spisskompetanse på mobilitetsløsninger, det skriver selskapet i en melding.

– Vi opplever at fokuset på digitalisering og en mobil og sikker hverdag for de ansatte, gjør at flere bedrifter søker en kompetanse partner som kan bistå dem med rådgivning, design og implementering av mobile løsninger, sier Britt Aas Fidjestøl, Administrerende direktør i Core Services, og fortsetter:

– Core Services er anerkjent som en kompetansepartner på it-infrastruktur, backup/arkivering, sikkerhet og Software Definerte Datasentre (SDDC). Det er den samme posisjonen vi strekker oss etter også på mobilitetsområdet. ... Det er derfor svært gledelig at både Heidi Storm Kristiansen og Oskar Rodriguez, som har lang erfaring innen mobilitetsområdet, nå er endel av Core teamet, sier Fidjestøl.

To nye

Core Services ønsker nå Oskar Rodriguez og Heidi Storm Kristiansen velkommen i selskapet.

Rodriguez er ansatt som senior konsulent i Core Services. Han kommer fra Techstep der han hadde tilsvarende stilling. Han har lang erfaring og tar med seg tung kompetanse etter mer enn 8 års erfaring. Han har jobbet med store globale og nasjonale kunder som løsningsspesialist på både Citrix og VMware sine produkter innenfor den digitale arbeidsflate.

Storm Kristiansen er ansatt som leder for forretningsområdet Mobilitet i Core Services. Dette er et nytt satsingsområdet for Core Services, men en naturlig utvidelse av dagens strategi og fokus på IT infrastruktur løsninger, backup/arkivering, sikkerhet og Software Definert Datasenter (SDDC). Heidi har over 10 års erfaring fra bransjen. De siste årene har hun jobbet som Commercial Product Manager og Senior Advisor i Techstep, hvor hun har jobbet med store globale og nasjonale kunder innen offentlig og privat sektor.

– Core Services er anerkjent i markedet for deres spisskompetanse innen it-infrastruktur løsninger, backup/ arkivering, sikkerhet og SDDC. Det er derfor veldig spennende å få muligheten til å etablere og bidra til å bygge opp mobilitetssatsingen i Core Services sammen med dyktige kollegaer og partnere. Jeg gleder meg til å starte en ny reise og ikke minst bidra til at Core Service blir den foretrukne leverandøren også innenfor det vi kaller Unifeid Endpoint Management, sier Storm Kristiansen.

Les om:

nytt om navn