Nytt på engelsk

Nytt på engelsk

Computerworld lanserer internasjonale it-nyheter på engelsk.

Som våre mer observante lesere nok har merket seg, har vi den siste tiden lansert internasjonale nyheter på engelsk. Først som en opplisting i egen ramme og nå også med to artikler ved siden av som profileres som andre nyheter på våre nettsider.

Nyhetene henter vi døgnet rundt fra IDG News. Dette er et internasjonalt nyhetsbyrå som drives av Computerworlds amerikanske eiere i Boston, og som samler artikler fra konsernets over 200 it-publikasjoner rundt om i verden.

Tidligere har vi oversatt og fornorsket de mest interessante nyhetene fra IDG News. Det gjelder spesielt saker som omtaler nyheter om de store amerikanske it-selskapene som Microsoft, Oracle, Sun eller IBM.

Nå stoler vi altså isteden på våre leseres engelsk-kunnskaper – som vi med god grunn tror er godt over gjennomsnittet. Det betyr at vi kan bruke enda mer krefter på nyheter som omhandler norske forhold, og som tross alt nok interesserer våre lesere mest. Vi tror vi med dette har lagt til rette for en enda bedre it-nyhetstjeneste, og håper det faller i smak.

Hva synes du om nyheter på engelsk døgnet rundt på Computerworld?

Send oss en epost eller kommentér saken under.

Henning Meese,

ansvarlig redaktør i Computerworld