Nytt selskap tilbyr sms til 1 øre

Nytt selskap tilbyr sms til 1 øre

I dag lanseres mobil- og bredbåndsselskapet Hello som ledes av Nadir Nalbant. Selskapet utfordrer de etablerte med tilbud om å sende mobilmeldinger via Msn Messenger til ett øre.

Hello er et datterselskap av Novotel AS som har vært omtalt i media i utviklings- og etableringsfasen. All operativ virksomhet vil fremover drives gjennom Hello, og dette vil også være merkenavnet som benyttes.

Msn Messenger på mobil er første satsing for selskapet.   
 
– Msn Messenger er både bedre og svært mye billigere. Vi tror Msn Messenger vil erstatte mye av sms-trafikken i løpet av kort tid. Telenor og NetCom tør ikke gå til markedet med dette fordi det vil drepe den melkekua sms har vært i flere år. Over to milliarder kroner per år bruker norske forbrukere på sms. Nå kan dette kuttes til en brøkdel, sier Nadir Nalbant. 

Alt som kreves for å benytte Msn Messenger er at man har en telefon med Windows Mobile operativsystem. Med en Windows Mobile-telefon betyr tilbudet fra Hello at man får det samme skjermbildet og de samme mulighetene på mobilen som de har på pc-en hjemme.
 
- Nå kan de unge chatte på pc-en hjemme og fortsette den samme chatten på mobilen når de går ut. Det kan de gjøre uten store sms-kostnader. Vi tror dette raskt blir en "hit" blant de unge, sier Nadir Nalbant i Hello.   
 
Datatrafikk

Selskapet kutter også i prisen for å sende datatrafikk generelt – ikke bare Msn Messenger. De hevder å kunne tilby overføring av data fra telefonen til rundt 70 prosent av hva andre lavprisaktører på mobilmarkedet tilbyr i dag.
 
- Billig Msn Messenger på mobil, er bare begynnelsen. Vi kommer med flere enkle og rimeligere tjenester som gir forbrukerne en helt ny mobilopplevelse, sier Nalbant.
 
I første fase vil Hello tilby sine tjenester kun gjennom selvbetjening på internett eller ved direkte henvendelse til kundeservice. 
 
Les også:
Nalbant satser alt på Microsoft
Mathias Peter til Nalbants Novotel