Nytt skudd på ip-himmelen

Ip-telefoni er i skuddet. Sist ut i den voksende ip-telefoni-jungelen er Telipol. Selskapet skal ta opp kampen med storebror Telio.

- Vi er stolte av å kunne tilby et produkt som prismessig er konkurransedyktig med den mer kjente markedsleder Telio. Telipol Snakk er tilrettelagt for de som ønsker en lav månedlig avgift, mens Snakk fritt er et abonnement hvor en betaler 159 kroner i måneden, mot å ringe kostnadsfritt til alle fasttelefoner i Norge. Det er også viktig å legge til at alle Telipol kunder ringer gratis seg mellom, sier daglig leder i Telipol, Christian Hagen.

Telipol bredbåndstelefoni skal være et konkurransedyktig alternativ til hovedkonkurrent Telio, noe som vil komme forbrukerne til gode, skriver selskapet i en pressemelding.

Til Computerworld.no sier gründeren at selskapet sikter mot 3000 - 4000 kunder frem mot jul. Kritisk masse for selskapet er i overkant av 4000 kunder, ifølge Hagen.

Vil sanntidsfakturere

- Det er viktig at forbrukerne blir observante på at det finnes flere seriøse leverandører av bredbåndstelefoni. Telio har til nå blitt sett på som det eneste og beste alternativet til tradisjonell telefon, og har nytt godt av dette, fortsetter Hagen.

Telipol skal sanntidsfakturere kundene for forbruket.

- Mange av våre konkurrenter velger å fakturere per påbegynte minutt. Vi mener dette vil være å lure forbrukeren. Det er uheldig for kunden å bli belastet for et minutt, når samtalene varer i 20 sekunder, sier Hagen.