Objectware ruster opp

Objectware ruster opp

Konsulentselskapet har hentet inn seks nye medarbeidere.

Tore Berntsen er ansatt i Objectware som leder av Objectwares leveranse- og rådgivningsavdeling i tillegg til å ha ansvar for selskapets prosjektleveranser.

Berntsen kommer fra ErgoGroup der han var divisjonsdirektør med ansvar for utviklingsdivisjonen. Han har bakgrunn både som leder, prosjektleder og forretningsrådgiver, og har lang erfaring som relasjons-, team- og organisasjonsbygger, ifølge en pressemelding.

Han har også fortid som sjefskonsulent i Cap Gemini Ernst & Young AS, senior prosjektleder i Mind Norge AS og seksjonsleder og sjefskonsulent i CSC (PMSC). Han har også forelest ved Handelshøyskolen BI og høyskolen i Østfold.

Ruster opp Microsoft-avdelingen

I tillegg har Objectware ansatt Knut A. Mork som seniorkonsulent i Java-avdelingen. Mork kommer fra Mork Consulting Norge som selvstendig næringsdrivende med konsulentoppdrag innen systemutvikling. Han har tidligere jobbet i Cap Gemini som seniorkonsulent (systemutvikler).

Øyvind Hansen er ansatt i Objectware som konsulent i Microsoft-avdelingen. Han kommer fra Digimaker Research & Development som systemutvikler der han har jobbet mye med flerlagsarkitektur, databasedesign og SQL.

Thomas Bruusgaard er ansatt i Objectware som konsulent i Microsoft-avdelingen. Bruusgaard er utdannet ved Surrey University og jobbet et år i forbindelse med studiet hos Daimler-Benz Tronsportation i Berlin. Han har jobbet fem år som utvikler i HRM Software Ltd i London. De to siste årene har han jobbet som utviklingsleder i et spansk programvareselskap i Marbella.

Therese Gule er ansatt i Objectware som konsulent i Microsoft-avdelingen. Gule kommer som utvikler fra Allianse i Stavanger der hun i hovedsak jobbet med datavarehusløsninger.

Petter Hellevik er ansatt i Objectware som konsulent i Microsoft-avdelingen. Hellevik kommer fra Avinor som IKT-seniorrådgiver. Her har han blant annet jobbet som rådgiver for konsernledelsen og forretningsledelsen.