Ødegaard ny Inmeta Crayon-sjef

Ødegaard ny Inmeta Crayon-sjef

Tommy Ødegaard (43) overtar jobben som administrerende direktør i Inmeta Crayon Norge etter Rune Syversen.

Tommy Ødegaard (43) er ansatt i Inmeta Crayon-konsernet med ansvar for selskapets virksomhet i Norge.

Han begynner i stillingen som administrerende direktør 1. mars, og inngår i konsernledelsen fra samme tidspunkt. Han tar over etter Rune Syversen som fremover vil lede den internasjonale virksomheten.

Ødegaard har de 10 siste årene arbeidet i Microsoft Norge som leder for selskapets avdeling for partnere og små- og mellomstore bedrifter. Han har tidligere ledet Navision og Damgaard i Norge og før det hatt stillinger i IBM og VISMA Software.

- Vi er svært fornøyd med at Ødegaard med sin lange it-erfaring har sagt ja til å være med på å videreutvikle Inmeta Crayon. Vi ser fram til å styrke ledelsesteamet og er svært glad for å få en kapasitet som Tommy om bord. Inmeta Crayon har levert vekst gjennom flere år, og Tommy blir en sentral person for å videreutvikle selskapet, sier konsernsjef i selskapet, Jarl Øverby i en presseuttalelse.

I Microsoft Norge tar Dagfinn Ringås (38) over stillingen som leder for avdelingen for partnere og små-og mellomstore bedrifter. Ringås har vært i Microsoft Norge i 7 år og er i dag leder for Information Worker Business Group.