Atea fornyer med Troms fylke

Atea fornyer med Troms fylke

Skal levere pc-er til videregående skoler for 12 millioner neste skoleår.

Atea fornyer rammeavtalen med Troms fylkeskommune på leveranse av elev-pc-er.

Avtalen har en estimert verdi på rundt 12 millioner kroner per skoleår, og gjelder for skoleåret 2011/2012 med mulighet for forlengelse i ytterligere ett år.

Fornyer samarbeidet

Avtalen viderefører samarbeidet Atea og Troms fylkeskommune har hatt de siste årene, herunder leveranse av elev-pc-er til alle førsteklassinger i videregående skoler i Troms fylke.

- Satsing på den digitale skolen har sterkt fokus i Troms fylkeskommune. Det er viktig å ha gode samarbeidspartnere, noe Atea har vist at de kan være ved leveranse av elev-pc-er til skolene i vår fylkeskommune. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Atea også kommende skoleår, sier Helene Lockertsen, innkjøpssjef i Troms fylkeskommune, i en pressemelding.

Flere fylker

Tidligere denne måneden ble det klart at Atea også skal levere pc-er til skolene i Nord-Trøndelag.

- Atea har sterkt fokus på leveranse av elev-pc-er. Med flinke medarbeidere, høyt engasjement og strømlinjeformet logistikktjeneste ønsker Atea å ta en ledende rolle også i Nord-Norge. Troms fylkeskommune er en av våre viktigste kunder i regionen, sier Steinar Sønsteby, administrerende direktør i Atea i Norge.

Offentlig Sektor