Britiske politikere velger Vista

Britiske politikere velger Vista

Drapstruet og idioterklært for å vrake Windows 7.

Mange har ventet med å oppgradere XP og andre eldre Windows-maskiner i påvente av Windows 7. De har fryktet Vistas frynsete rykte.

Men jaggu er det noen som går i motsatt retning også. Britiske myndigheter vil heller oppgradere til Vista enn til Windows 7 når House of Commons skal oppgraderes fra Windows 2000, skriver IT PRO.

Utløpende 2000-støtte

Men dette går ikke upåaktet hen blant alle. Parlamentsmedlem Stephen Pound fra Labour-partiet setter spørsmålstegn ved valget.

- Hva slags argumenter har House of Commons-kommisjonen hatt i forhold til installasjon av Windows 7, og hvilke årsaker er det til at Vista installeres på disse datamaskinene?, spør han parlamentet.

Representant for House of Commission-kommisjonen, Nick Harvey, svarer at maskinene trenger å oppgraderes umiddelbart ettersom støtte for Windows 2000 utløper i juni 2010 mens Windows 7 fremdeles er under uttesting i partlamentet.

- Gitt tidsløpet når det gjelder Windows 2000-støtte og den relativt nye tilgangen til Windows 7, ble det å flytte over til Vista vurdert som det beste valget for administrativt personell i forhold til omstendighetene, sier han.

- Idioter!!!

Forretningsprosessanalytiker i sleksapet Quocira, Olive Longbottom mener det ikke finnes «noen unnskyldning i verden for å innføre Vista nå».

- Det er en nyere, bedre, mindre ressurskrevende og fullt støttet funksjonell og håndterbar løsning på markedet, sier han, før han legger til:

- Vær vennlig, Gud, ta disse idiotene med utendørs og skyt dem!

Det er ikke første gang det offentlige kritiseres for sin it-politikk i landet. Westminister og Whitehall i London har også fått kritikk for å klamre seg til Internet Explorer 6 til tross for at Internet Explorer 8 har vært på markedet i nesten et år.

Les om:

Offentlig Sektor