Dell fikk Oslo-avtalen

Dell fikk Oslo-avtalen

Dell skal levere pc-er og skjermer til Oslo Kommune de neste to årene. Avtalen har en rammeverdi på 120 millioner kroner.

Dell skal levere pc-er og skjermer til Oslo kommune de neste to årene, i en rammeavtale som har en verdi på 120 millioner kroner.

Utviklings- og kompetanseetaten (UKE) ved Avdeling for konserninnkjøp og effektivisering (KOE) har på vegne av Oslo kommune forhandlet frem en rammekontrakt med Dell AS om levering av pc-er og skjermer til alle virksomheter i kommunen.

- Dell leverte det beste tilbudet, blant flere andre leverandører. Både faktorer som pris, miljø og kvalitet har blitt vurdert før vi tok en avgjørelse. Dells produkter er blant de aller beste på markedet, og prisene på de utvalgte modellene tåler sammenligning med alle tilsvarende produkter. Dette er en avtale som gir våre ansatte gode maskiner til alle behov, sier Jon-Einar Aandal i UKE.

LES OGSÅ: Dell kutter flere tusen ansatte

Miljøkrav

Kontraktsperioden er fra 1.juni 2007 til 31.mai 2009 med opsjonsmulighet for ytterligere 1+1 år. Den nye avtalen ventes å gi kommunen en besparelse på 20 millioner kroner i avtaleperioden. Rammeavtalen har en verdi på 120 millioner kroner.

- Det er interessant at miljøkrav har blitt viktig i konkurransen. Det gjelder slikt som gode returordninger, der vi samarbeider med Eurovironment, og lavt støynivå, sier Hans Christian Seime, markedsdirektør i Dell for Norge og Danmark.

LES OGSÅ: Dell putter Linux i pc-ene

Viktig kunde

- Oslo kommune er en svært viktig kunde for oss og dette er selvfølgelig en stor kontrakt også økonomisk. Hovedstadskommunen setter redelighet, respekt, engasjement og brukerorientering i høysetet, og dette er verdier som også passer bra for oss i Dell. Vi vet at Oslo kommune er kvalitetsbevisst, og tar ikke til takke med hva som helst, og dette befester vår stilling som ledende leverandør til norske kommuner, sier en tydelig fornøyd salgsdirektør, offentlig sektor, Tor Austenå i Dell Norge.

Avtalen omfatter to stasjonære pc-modeller i OptiPlex-familien og tre bærbare Latitude-alternativer. I tillegg kan Dell levere tre typer skjermer, på 19, 20 og 24 tommer. Produktene bestilles elektronisk gjennom Dells nettbutikk eller markedsplassen Ehandel.no for de virksomheter som allerede er tilknyttet denne e-handelsløsningen.

LES OGSÅ: Dell selger via forhandlere

Les om: