Din teknologiside hos Microsoft

Din teknologiside hos Microsoft

Next skal oppdatere deg og Microsoft selv på teknologiske nyvinninger.

Microsoft planlegger å lansere nettsiden Next, hvor selskapet skal formidle både egne og eksterne nyheter innen teknologi.

Ifølge opplysningene på Microsofts nettsider vil siden være selskapets hjemmeside for historier og samtaler om "hva som er nytt og i horisonten" på teknologifronten.

- Vårt mål er å finne menneskene som drømmer og bygger for fremtiden og bringe dem til dere, står det videre.

Ber om tilbakemeldinger

Selskapet oppfordrer også leserne til å komme med meninger og tilbakemeldinger gjennom e-poster og meldinger i kommentarfeltet, og til å si ifra om de føler Microsoft gjør noe feil.

- Denne siden er i bunn og grunn for dere, for å vise dere hvem vi er, hva vi driver med og hvor vi er på vei.

Ikke bare Microsoft

Selskapet lover også å rette fokus på andre interessante aktører i tillegg til sin egen utvikling.

- Det handler ikke kun om Microsoft - vi vil se på i hvilken retning teknologien er på vei, hvordan den vil påvirke livene våre og hva som er de viktigste trendene. Vi er åpne for innovasjoner og innovatører av alle slag her, og vi vil belyse dem i tillegg til Microsoft.

Kommer snart

Foreløpig er det likevel begrenset med informasjon å finne, og det er fremdeles uvisst når siden lanseres på ordentlig. På Nexts hovedside står det kun at siden kommer snart, i tillegg til en noe selsom hilsen til leserne:

- Gratulerer om du har funnet denne siden allerede... Det var det ikke meningen at du skulle.

Beskjeden er skrevet av Steve Clayton, som har vært ansatt i Microsoft de siste tretten årene og ifølge selskapets nettsider nå skal jobbe med historiefortelling.

Offentlig Sektor