FN-anbud bare et tastetrykk unna

FN-anbud bare et tastetrykk unna

Kionor tilbyr anbudsvarsling direkte fra nærmere 50 internasjonale humanitære organisasjoner og institusjoner.

KioNor Anbudsservice AS tilbyr nå norske eksportbedrifter tilgang til markedsverktøy som hittil ikke har vært tilgjengelig i Norge. Abonnenter på KioNors varslingstjeneste kan få skreddersydd anbudsvarsling direkte til sin e-postkasse fra nærmere 50 internasjonale humanitære organisasjoner og institusjoner – i tillegg til alle anbudene fra de 27 EU-landene.

Det er en avtale som KioNor nå har inngått med OPIC AB i Sverige som åpner for en slik ny mulighet. Avtalen gjelder levering av internasjonale anbud fra TED, de Baltiske land og anbud fra FN-systemet, EUs eksterne programmer for utviklingshjelp, Verdensbanken/Regionale utviklingsbanker og nasjonale hjelpeorganisasjoner.

Med dette er KioNor den eneste leverandør i Norge som kan skreddersy anbudsvarsling fra organisasjoner som f.eks. NATO, UNESCO, UNICEF, Verdensbanken etc.

KioNor tilpasser anbudsvarslingen etter den enkelte abonnents behov. Det gjelder formidling av internasjonale anbud, inklusive anbud fra humanitære organisasjoner, foruten tilsvarende når det gjelder norske anbud.

KioNor tilbyr deg også 14 dagers gratis prøvetid på sitt nye markedsverktøy.

LES OGSÅ: HP og Microsoft i miljøkamp