Første fellesløsning fra EDB Ergogroup

Første fellesløsning fra EDB Ergogroup

Portalløsning for offentlig sektor skal være forsmak på fremtidige synergier.

Første produkt fra det nye, fusjonerte selskapet EDB Ergogroup er lansert.

Det dreier seg om en portalløsning for offentlig sektor, som har fått navnet Webinteraktor.

EDB Ergogroup beskriver løsningen som "en innovativ portalløsning som integrerer nettbaserte innbyggertjenester med kommunenes sak- og arkivsystemer".

Bedre dialog

- Offentlig sektor er et viktig marked for EDB Ergogroup, og vi er stolt av at vi allerede nå kan presentere en løsning med betydelige gevinster for norske kommuner, forteller påtroppende konserndirektør Håvard Larsen for "Solutions" i EDB Ergogroup.

Løsningen bruker standard funksjonalitet i Sharepoint for å håndtere henvendelser fra publikum. Disse lagres i arkivsystemene i henhold til lovgivning, og gjøres klare for å besvares av de ansatte. I tillegg skal løsningen blant annet utnytte sosiale medier.

- Gjennom denne løsningen gjør vi det enklere å nå målene i Ekommune-planen, og dermed bidra til en mer effektiv offentlig sektor, oppsummerer Larsen.

Fusjonseksempel

Webinteraktor er det første produktet som er utviklet i det nye, fusjonerte selskapet. Og produktet skal være et resultat av tidligere utviklede løsninger fra både EDB og Ergogroup.

- Lanseringen av dette første, felles produktet gir en forsmak på de synergiene vi kan tilby våre kunder som et resultat av fusjonen, skryter Larsen.

- Ved å kombinere våre løsninger realiserer vi innovative nye produkter som dette, og skaper samtidig en enda bredere løsningsportefølje som imøtekommer behovene i offentlig forvaltning.

Offentlig Sektor