Internasjonal anerkjennelse

Internasjonal anerkjennelse

Crayon og Software Innovation har vunnet partner-priser fra Microsoft.

Crayon og Software Innovation har vunnet hver sin globale Microsoft-pris i konkurranse med en lang rekke internasjonale it-selskaper.

Mens Software Innovation er utnevnt til "Worldwide Microsoft Government - Public Sector Partner of the Year" mottar Crayon prisen for "Worldwide SAM Partner of the Year".

En viktig del av selskapenes satsning er samarbeidet med Microsoft. Mens Software Innovation bygger løsninger for dokumenthåndtering, saksbehandling og arkivering på Microsoft-teknologi, leverer Crayon tjenester knyttet til rådgivning og gjennomgang av Microsoft lisensavtaler.

Helt rundt i offentlig sektor

Det er andre gangen Software Innovation vinner prisen som årets globale partner i offentlig sektor. I konkurranse med over 80 andre it-leverandører, mente juryen at det norske programvareselskapet har utmerket seg spesielt.

- Teknologisk innovasjon som kan bidra til bedre tjenester og prosesser i offentlig sektor er en av Microsofts kjerneprioriteter. Vi synes derfor det er utrolig morsomt at en norsk partner har fått en så viktig global annerkjennelse innenfor dette området., sier Dagfinn Ringås, direktør for bedriftsmarkedet og partnere i Microsoft Norge.

Software Innovations løsning utviklet for offentlig sektor, Public 360, selges i 12 land gjennom selskapets internasjonale partnernettverk.

- Vi er veldig stolte over å vinne denne prisen for andre gang på to år. Prisen er en stor inspirasjon i vår videre satsning på å levere trygge og fremtidsrettede løsninger til offentlige virksomheter, sier Torstein Harildstad, administrerende direktør i Software Innovation.

- At vi får dette globale kvalitetsstempelet er også av stor betydning for vår videre internasjonale satsning, sier Harildstad.

Lønnsom lisensrådgivning

Crayon, på sin side, er i en internasjonal ekspansjonsfase og er nå tilstede i åtte land. De opplever at det er en stadig økende etterspørsel etter tjenester for Software Asset Management (SAM), og berømmes av Microsoft for forvaltning av programvarelisenser.

- Vi oppfatter at kundene våre anser det som svært viktig å ha god kontroll på programvarelisensene sine. I tråd med dette ser vi også at etterspørselen etter god rådgivning og bistand på dette området øker. Det at Crayon tildeles den globale prisen som årets partner innen Software Asset Management er en meget sterk annerkjennelse av det fagmiljøet Crayon har rundt programvarelisenser og de tjenestene de leverer innenfor dette området, sier Ringås.

- Det å bli kåret av Microsoft til beste partner globalt innenfor Software Asset Management er en anerkjennelse av vårt fagmiljø og vår strategiske tilnærming til området, sier Tommy Ødegaard, administrerende direktør i Crayon.

Crayon er i en ekspansjonsfase, og har nylig etablert seg i Frankrike, Storbritannia og Dubai. Geir Øivind Gulliksen, SAM-direktør i Crayon, er glad for prisen og de mulighetene som følger med.

- En slik pris vil gi oss betydelig drahjelp i videre ekspansjonsplaner, samtidig som det vitner om at de tingene vi gjør er riktig, mener han.

Prisen mottas på Microsofts internasjonale partnerkonferanse foran 15.000 tilskuere i Houston i juli.

Offentlig Sektor