Nord-norsk superpartner for Microsoft

Nord-norsk superpartner for Microsoft

Nord-norske Dips blir en av 19 utvalgte internasjonale programvarepartnere.

Senere denne uken vil Microsoft og Dips annonsere at den norske leverandøren av elektroniske pasientjournaler er valgt inn i Microsoft Global Independent Software Vendor Partner Advisory Panel. Kunderådet består av kun 19 partnere på verdensbasis, og Dips blir den eneste representanten fra Skandinavia.

-- Dette er fantastisk spennende og morsomt. Vi er mindre enn en mygg sammenliknet med de andre, men er vel valgt inn fordi vi har vekstpotensial, tror administrerende direktør i Dips, Tor Arne Viksjø.

Verdensledende

Norge har kommet langt i digitaliseringen av helsetjenestene. Sykehusene er trolig verdensledende i bruken av elektroniske pasientjournaler (EPJ) og Dips har kommet lengst i Norge. Med 55 prosent av norske sykehus på kundelisten er de landets største EPJ-leverandør.

For tredje år på rad er bedriften også blant de 50 raskest voksende teknologibedriftene i Norge og blant de 500 raskest voksende i Europa.

- Det er mange store aktører som ser mulighetene i dette markedet. Dette er vel et tegn på at også Microsoft ser på helsemaredet som et interessant marked og Dips som en interessant aktør, sier Viksjø.

Offentlig Sektor