Nord-Troms velger EDB Ergogroup

Nord-Troms velger EDB Ergogroup

Seks kommuner i Nord-Troms får ny ERP-løsning levert av EDB Ergogroup.

Kontrakten har en verdi på rundt 8,5 millioner kroner, og har en varighet på fire år.

Det er kommunene Kvænangen, Nordreisa, Skjervøy, Kåfjord, Storfjord og Karlsøy som har valgt ny ERP-løsning fra EDB Egrogroup, opplyser selskapet i en pressemelding.

Løsningen er basert på Agresso, og har oppstart 1. januar 2012. Avtalen er vunnet i sterk konkurranse med andre leverandører.

- Fleksibilitet i løsningen og et gunstig prisbilde var vår hovedbegrunnelse for valget at EDB Ergogroups løsning, sier rådmann Ellen-Beate Jensen Lundberg i Storfjord kommune.

Håvard Larsen, konserndirektør i EDB Ergogroup, er glad for avtalen.

- Vi er stolte over at kommunene i Nord-Troms har valgt oss som sin samarbeidspartner på dette området i fire år fremover. Mange norske kommuner er for tiden i en fase hvor de skal fornye sine systemer, og det er av stor interesse for både ERP-løsningene våre og andre løsninger i kommune-sektoren. I all hovedsak ser vi at det er våre løsninger som velges når kommunene inngår nye avtaler, sier Larsen i pressemeldingen.

Skifter ut gamle løsninger

Kommunene bruker i dag tidligere løsninger utvikler fra midten av 80-tallet. Også de gamle løsningene er levert av EDB Ergogroup basert på stormaskindrift.

Overgangen til ny løsning forenkler mulighetene for enhetlig rapportering på tvers av systemene, og gir tilgang til et moderne grensesnitt.

Løsningen fra EDB Ergogroup er basert på Agresso, og denne ERP-løsningen brukes i over 180 norske kommuner.

Offentlig Sektor