Ny rammeavtale for Atea i Bergen

Ny rammeavtale for Atea i Bergen

Skal levere lagring og backup for 25 millioner kroner de neste tre årene.

Atea skriver rammeavtale med Bergen kommune på leveranse av lagringsløsninger og backup-tjenester.

Kontrakten har en varighet på tre år med opsjon på ytterligere ett år, og har en ramme på rundt 25 millioner kroner.

Store i Bergen

Avtalen viderefører samarbeidet Atea og Bergen kommune har hatt de siste årene, herunder leveranse av servere til datarom og klienter til administrasjon og skoler.

- Bergen kommune har store ambisjoner og med denne avtalen kan vi tilby våre kunder et utvidet tjenestespekter samt at vi posisjonerer oss for videre vekst. Vi har store forventninger til Atea og vi er trygg på at denne avtalen vil gi oss et godt grunnlag for videre samarbeid. Gjennom økt samspill skal vi gjøre hverandre gode, sier Odd Terje Systad, direktør for IKT Drift i Bergen kommune, i en pressemelding.

Skryter av egne løsninger

Atea ble som underleverandør til Steria tildelt en liknende rammeavtale med Politiets data- og materielltjeneste (PDMT) på leveranse av servere, lagringsprodukter og nettverk tidligere denne måneden.

- Vår satsing på fleksible, skalerbare og fremtidsrettede server- og datalagringsløsninger har vist seg å være riktig og svært viktig for våre kunder ved valg av samarbeidspartner, sier Steinar Sønsteby, administrerende direktør i Atea i Norge.

Offentlig Sektor