Østfoldselskap blir Dell-partner

Østfoldselskap blir Dell-partner

Det nystartede IT-selskapet Skill har inngått en samarbeidsavtale med den amerikanske datagiganten Dell.

- Dette er en enormt viktig avtale for oss, og det er klart vi er stolte av å bli lagt merke til av en så stor aktør som Dell, sier Kai Atle Rød, daglig leder i Skill Østfold.

Det er bare fire måneder siden Skill startet sin virksomhet, men allerede nå har it-selskapet 35 ansatte på plass og avtaler med flere store aktører, som blant annet Microsoft og Citrix.

LES OGSÅ: Dell vurderer indirekte salg

Det siste selskapet som har inngått avtale med Skill, er verdens nest største produsent av pc-er.

Skills mål er å realisere it-løsninger som bidrar til å gjøre virksomheter mer effektive, mer profitable og mer konkurransedyktige, ifølge en pressemelding.

- Det er ikke hver dag en Østfoldbedrift signerer en avtale med et av verdens største selskap, og dette er vi selvfølgelig stolte av. Dell er markedsledende på flere områder, og det blir spennende å jobbe med en så krevende og kvalitetsbevisst aktør. Sammen med Dell skal vi levere de beste og mest fremtidsrettede it-løsningene som er tilgjengelige til enhver tid, sier Rød.

Primærpartner

Med avtalen blir Skill Dells primærpartner i Østfold, noe som betyr at selskapene vil samarbeide om markeds- og kundeaktiviteter, og Skill vil implementere løsningene som selges.

- Kombinasjonen Skill/Dell vil være en slagkraftig konstellasjon i forhold til å vinne offentlige anbud i regionen. Dell med anerkjente produkter og finansiell styrke, Skill med lokalt leveranseapparat med høy kompetanse, sier Rød.

- I Dell setter vi svært høye krav til våre leverandører og samarbeidspartnere, og Skill leverer absolutt det vi er ute etter. Vi ser at vi kan tilby svært gode løsninger i samarbeid med Skill. Selskapet er foreløpig lite og de ansatte er entusiastiske og brenner for det de jobber med, og dette er kvaliteter vi liker, sier administrerende direktør Michael Jacobs i Dell Norge.

LES OGSÅ: Dell putter Linux i pc-ene

Offentlig Sektor