Samhandler med Proventis

Samhandler med Proventis

Tyske Proventis' prosjektsstyringsverktøy Blue Ant skal integreres i Projectplace.

Projectplace har inngått et samarbeid om prosjektsamhandling med tyske Proventis Gmbh.

Proventis har utviklet det nettbaserte prosjektstyringsverktøyet Blue Ant, og samarbeidet innebærer at Projectplace får utvidet funksjonalitet i form av integrasjon med Blue Ant. Dette vil ifølge Projectplace muliggjøre bedre prosjektplanlegging, forenklet kontroll og evaluering av ressurser.

Økende utfordring

- Ressurshåndtering innebærer en stadig større utfordring, ettersom det er en økende trend at norske virksomheter organiserer sitt arbeid i prosjektform, sier Arild Falck, norgessjef i Projectplace.

Han forteller at virksomheter har økende behov for god oversikt over ressurstilgjengeligheten for prosjekter, og at det er nødvendig for å unnga flaskehalser og forsinkelser på grunn av få ressurser.

Derfor er Projectplace svært fornøyde med å nå kunne tilby strategisk planlegging ved bruk av Blue Ant.

- Prosessen som kreves for å identifisere de riktige ressursene for kommende prosjekter kan i seg selv være tidkrevende. Vi ser Proventis og Blue Ant som den perfekte partneren for dette, ettersom de tilbyr et ukomplisert verktøy som gjør denne utfordringen mye lettere, sier Falck.

Johan Zetterström, administrerende direktør i Projectplace, legger til at flere utvidelser av samme type er på vei, men at det er for tidlig å komme med detaljer.

- Vi kommer ikke til å bygge alt selv i fremtiden, men vi forbedrer stadig applikasjonen vår, og åpner for integrering med andre produkter. Flere mobile løsninger er også på vei, og vi har ambisjoner om at det skal være klart innen slutten av året, sier Zetterström.

Planlegger utvidet funksjonalitet

- Veksten i det norske markedet er litt høyere enn i selskapet totalt, opplyser Falck.

Projectplace har hatt en vekst på 18 prosent i år, men har nylig ansatt flere. Det har allerede vist seg å være lønnsomt. September var den beste måneden for selskapet noensinne.

- Vi strekker oss veldig langt, det er et hav av muligheter der ute, og vi har fått flere føtter som kan løpe etter dem, legger Falck til.

Offentlig Sektor