STYRKER SEG PÅ BI: Bwise-oppkjøpet styrker Visma innen Business Intelligence, sier administrerende direktør Vidar Evensen i Visma Consulting. (Pressefoto)

STYRKER SEG PÅ BI: Bwise-oppkjøpet styrker Visma innen Business Intelligence, sier administrerende direktør Vidar Evensen i Visma Consulting. (Pressefoto)

Visma leverer dokumenthåndtering til Nav

Ny avtale om forvaltning og videreutvikling for elektronisk dokumentdåndtering.

Nav sender ut omlag ti millioner dokumenter og 19 millioner utbetalingsmeldinger til sine brukere hvert eneste år, og mottar selv rundt 12 millioner dokumenter. 

Da er det viktig at prosessen er så effektiv som mulig, både intern saksbehandling og arbeidsprosesser, men også selvbetjeningsløsninger på nett.

Nå har den offentlige etaten inngått ny avtale med Visma Consulting om forvaltning og videreutvikling, av løsninger for elektronisk dokumenthåndtering. Avtalen har en varighet på tre år, med opsjon om utvidelse i to år, ett år av gangen.

- Nav er en av våre største kunder i offentlig sektor. Det er planer for konsolidering av løsning for dokumentmottak, dokumentproduksjon, malutvikling og arkivering i avtaleperioden, sier Vidar Evensen, administrerende direktør i Visma Consulting i en pressemelding.

Målet er at Nav, deres brukere og samarbeidspartnere skal oppleve raskere og mer effektiv saksbehandling. Løsningen skal også etterkomme målene for økt digitalisering av arbeidsprosesser og kommunikasjon i offentlig sektor. 

Visma, med 6.700 ansatte, har omlag 400.000 nordeuropeiske kunder i privat og offentlig sektor. Konsernet omsatte for syv milliarder kroner i 2014.

Offentlig Sektor