Også nestsjefen slutter i SAP

Også nestsjefen slutter i SAP

Hilde Solegaard går av som direktør for forretningsutvikling. Det betyr at hele ledelsen i SAP Norge nå slutter.

SAP endrer lederstrukturen videre. I går ble det kjent at administerende direktør Øystein Jåtog-Rød slutter i selskapet. I dag kom meldingen om at Hilde Solegaard går av som direktør for forretningsutvikling i SAP Norge AS. Hun har i praksis også vært nestkommanderende i selskapet.

- Vi er meget fornøyd med den jobben Hilde Solegaard har gjort for SAP Norge gjennom snart åtte år. Hun har blitt tilbudt en annen rolle innenfor SAP-organisasjonen, men har valgt å takke nei til denne. Dette beklager vi, sier Henrik Rasmussen, styreformann i SAP Norge AS.

- Tiden i SAP har vært utrolig spennende og utviklende, og SAP har i løpet av disse årene befestet sin plass i det norske ERP-markedet som en toppaktør. Jeg har foreløpig ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre fremover, sier Hilde Solegaard, avtroppende direktør for forretningsutvikling i SAP Norge.

Bra timing

- Jeg slutter som en direkte konsevens av de organisasjonsendringene som nå gjennomføres, sier Solegaard til Computerworld.no.

Hun sier også at hun har hatt så mange forskjellige stillinger i SAP, at hun synes timingen egentlig var perfekt. Hun vil forlate selskapet i løpet av februar.

- Både du og Jåtog-Rød går av uten å ha en annen jobb i sikte. Får dere sluttpakke?

- Det vil jeg ikke kommentere.

Håper på telefon

- Regner du med at telefonene vil strømme inn i løpet av helgen?

- Det håper jeg da inderlig. Jeg har mye faglig kompetanse, sier hun.

- Tror du at SAP Norge vil lide under at to toppledere nå forlater selskapet?

- Det håper jeg da ikke.

- Hva slags stilling ble du tilbudt i stedet for forretningsutviklingsjobben?

- Det var en nordisk stilling. Hva den innebærer vil jeg ikke si noe mer om, sier Solegaard.