Ola og Kari kjøper flatskjerm

Ola og Kari kjøper flatskjerm

Vi liker god design og stort bilde til hjemmekino.
Lcd tar større del av markedet. Denne teknologien er mer godt tilrettelagt for tilkobling av andre multimedieenheter, eksempelvis pc.

- 400 prosent økning i salget av flatskjerms-tv i Elkjøp fra mai i fjor til mai i år. Akselerasjonen rundt kjøp av flat-TV vil øke ytterligere utover året, viser prognosene.

- Tok av rundt Fotball-EM i fjor sommer.

- En klar trend er at Ola og Kari vil ha tv på kjøkkenet. Trenden for kjøkken-tv er små tv-er, på 15 til 17 tommer.

- Flate tv-er har økende innpass på soverommet.

- En ny trend i år er at kundene er blitt mer kravstore til tv-tilbehør. Stadig flere tar med seg dvd-opptakere med harddisk sammen med flatskjerm-tv-en, eller trådløs overføring mellom tv, stereoanlegg og pc (WiFi-utstyr). Dette er digitale produkter som passer godt sammen.

Dvd i bilen

Salget av bærbare dvd-spillere med lcd-skjerm på 4,5"-10" har eksplodert. Den største volumgruppen ligger i størrelsesorden 7"-8". Dette er perfekte løsninger til bilen, hvor det finnes modeller med både én og to skjermer i samme enhet.

Grunner til at Ola og Kari kjøper flatskjerm:

- Stort bilde til hjemmekino, internett eller digitale bilder

- Plassbesparende

- God design

- Større krav til komplett hjemmeunderholdning

Pass på kvaliteten

Dette er viktig å passe på ved kjøp av flatskjerm: Bildekvaliteten blir styrt av kvaliteten på komponentene i tv-apparatet, og her følger pris og kvalitet hverandre.

Merkevarene setter standarden for utviklingen. Elkjøp anbefaler kunden å tenke igjennom behovet før man velger tv. En av toppmodellene blant billedrørs-tv-ene, Philips 32PW9319, oppfattes gjerne som bedre enn mange flatskjermer.