NESTENNY: Onecall skal selge deg pent brukte smarttelefoner. (Foto: Onecall)

NESTENNY: Onecall skal selge deg pent brukte smarttelefoner. (Foto: Onecall)

Onecall vil selge deg brukte telefoner

Onecall Nestenny er den nye satsingen fra mobilselskapet. Nå skal du kunne kjøpe brukte mobiltelefoner.

Onecall er det første mobilselskapet som tilbyr denne typen tjeneste i Norge. Om tjenesten blir en suksess og blir plukket opp av flere vil nok i stor grad avgjøres om Onecall lykkes med tjenesten.

Opplegget er ganske enkelt. Selskapet vil pent brukte smarttelefoner med to år garanti og to ukers angrerett. I starten vil selskapet tilby telefoner fra Apple og Samsung og man vil fokusere på de populære modellene. Man vil imidlertid også tilby noen eldre og billigere modeller. 

Familier

Det er de prisbevisste og ikke minst familiene man retter seg mot. Onecall tror dette vil treffe deres kundegruppe der det er mange i nettopp disse kategoriene. Hva man mener med litt brukt sier selskapet ingenting om. Poenget er imidlertid at det gis garantitid ved kjøpet. Det skal imidlertid bli spennende å se hvordan Onecall Nestenny vil utvikle seg og ikke minst hvilke telefoner som vil bli tilbudt, hvilket prisnivå man velger å legge seg på. Da gjenstår det bare å se om nordmenn er villig til å kjøpe denne typen telefoner.

Les om:

Onecall