Oppgraderer sikkerhetsboksene

Oppgraderer sikkerhetsboksene

Trend Micros lanserer to versjoner av Network Viruswall.
Trend Micro lanserer to nye produkter som har blitt videreutviklet fra Network VirusWall, skriver selskapet i en pressemelding..

De nye produktene er Trend Micro Network VirusWall 2500 og 300. Begge produktene er skapt for å gi en enda større fleksibilitet og trygghet i bedrifter og organisasjoners sikkerhetspolitikk.

Nettverksormer, selveksekverende ondsinnet kode som utnytter sårbarhet i nettverk for å spre seg via nettverkskanalene uten at brukerne behøver å gjøre noe, har i løpet av dette året blitt en stadig større trussel mot produktiviteten til bedrifter og virksomheter.?

Trusler som "Nachi" og "Sasser" slo endog til mot minibanker og billettmaskiner hos store banker og flyselskap.

Trend Micro anslår et det per dags dato finnes over 1.000 kjente nettverksormer, varianter og sårbarhetsangrep. Problemet med nettverksormer er dessuten ekstra stort i de nordiske landene der flesteparten av internettbrukerne er koblet opp via raske bredbåndsløsninger.

Network VirusWall 2500 bygger videre på Network VirusWall 1200 gjennom muligheten for å sikre at flere nettverkssegment og kritiske servere. Network VirusWall 300 er for it-administratorer som har behov for å beskytte viktige enhet som ikke så enkelt lar seg beskytte av tradisjonelle antivirusløsninger som for eksempel minibanker og andre selvserviceautomater.