Amesto kjøper Biztool

Amesto kjøper Biztool

Oppkjøpet er det fjerde CRM-kjøpet selskapet har gjort de siste to årene.

Amesto Solutions har kjøpt CMS-selskapet Biztool. Dette er det fjerde CRM-selskapet Amesto kjøper på to år som en del av en aggressiv oppkjøpsstrategi for å øke CRM-satsningen i Norden.

Biztool, som ble etablert i 2001, spesialiserer seg på CRM og Business Intelligence og har 12 ansatte i Stockholm og Skåne. Selskapet har omlag 300 kunder. Alle ansatte, inkludert ledelsen følger med.

CRM er en strategisk satsning for Amesto, og med oppkjøpet går CRM-divisjonen i selskapet fra 13 ansatte og 13 millioner kroner i omsetning i 2012 til 80 ansatte og en forventet omsetning på 100 millioner kroner i 2016.

De fire selskapene Amesto har kjøpt opp til nå er de norske CRM Partner og CRM Fokus og de svenske Generate Business og nå også Biztool. De to sistnevnte blir datterselskap under Amesto, og skal føre selskapets CRM-satsning i Sverige.

- CRM er et strategisk viktig område for alle med ambisjoner innen ERP-markedet. ERP uten CRM er som en kropp uten hode, sier konsernsjef jan Erik Kaasa i Amesto Solutions, og fortsetter:

- Samtidig har vi helt bevisst valgt å skille de to områdene i hver sin divisjon for å tiltrekke oss ansatte som er spesialister på sine fagfelt. Det ser ut til å være en suksessformel, avslutter han.

Amesto Solutions er en del av Amesto Group, et norskeid selskap som jobber med outsourcing av regnskap og lønn, rekruttering og utleie av konsulenter, forretningsløsninger, oversettelse og tolketjenester. Selskapet ble opprettet i 2002, og teller i dag omlag 1.200 ansatte og en omsetning på rundt 900 millioner kroner (2013).

Oppkjøp Og Fusjoner