Amundsen overtar Superoffice

Amundsen overtar Superoffice

Gründer Une Amundsen kan tvangsinnløse resten av aksjonærene og ta selskapet av børs.

Styreleder og gründer Une Amundsen har igjen full kontroll over Superoffice, 18 år etter oppstarten og ti år etter at selskapet ble notert på Oslo børs.

LES OGSÅ: Amundsen kjøper tilbake Superoffice

I midten av august bød Amundsen drøyt 600 millioner kroner for selskapet, og i takt med den økende finanskrisen har stadig flere aksjonærer valgt å takke ja.

I går ettermiddag kjøpte Amundsens Superinvest den siste store aksjeposten, på 6,5 prosent fra investeringsselskapet Ferd. Dermed sitter Amundsen nå på 95,2 prosent av aksjene i it-selskapet, dermed kan de resterende aksjonærene tvangsutløses.

- Jeg er veldig glad for at dette er i boks. Nå er det snipp snapp snute for Superoffice på børs, sier Amundsen til Dagens Næringsliv.

Ingen store endringer

Gründeren varsler ingen organisatoriske eller strategiske endringer i den daglige driften av selskapet nå som han igjen har full kontroll.

- Vi skal jobbe som vi alltid har gjort, men når selskapet er privat igjen gir det ny inspirasjon. Vi skal prøve å putte på noen nye ting, skape motivasjon og en intern drivkraft til å utvikle oss videre, sa Amundsen til Computerworld da oppkjøpsforsøket ble kjent i august.

Oppkjøp Og Fusjoner