Apsis og Prospecteye fusjonerer

Apsis og Prospecteye fusjonerer

Digitale markedsføringsselskap slår seg sammen.

Apsis Group AB har undertegnet avtale om oppkjøp og fusjon med Prospecteye AB. Selskapene leverer løsninger for digital markedsføring, inkludert via e-post.

Apsis, som ble grunnlagt i 2001, har i dag tilstedeværelse i syv land, hovedsakelig i Norden men også ellers i Europa og Asia. Selskapet leverer digitale markedsføringsløsnniger for e-post, og sosiale medier. Apsis eies av Norvestor.

Prospecteye, grunnlagt 2007, utvikler løsninger for digital markedsføring, inkludert Lead Management og automatisering.

Møyfrid Øygard, norgessjef i Apsis, kan fortelle av de to selskapene har utviklet et nært samarbeid over tid, og har mange felles kunder. Det at de to selskapene nå går sammen vil danne vilkår for betydelig vekst fremover, spesielt med tanke på muligheter innen smart-automatisering (Marketing Automation), ifølge en pressemelding.

- Med en fortsatt sterk utvikling av Prospecteye og de store vekstmulighetene innen Marketing Automation som vi opplever, mener vi det er et riktig tidspunkt å forene krefter med Apsis. Vi ønsker å utnytte disse vekstmulighetene raskere og utvikle en enda bedre tjeneste innen Marketing Automation som gir kundene større nytte, sier Mathias Thulin, administrerende direktør i Prospecteye..

Transaksjonen forventes sluttført tidlig januar.