AxCom kjøper One2Com

AxCom kjøper One2Com

Svenskene kjøper den norske mobildistributøren One2Com, og tar sikte på ledertrøyen innen norsk mobildistribusjon.

AxCom AB og onetwocom AB har inngått avtale om kjøp av Onetwocom AB sitt Norske datterselskap One2Com AS.

AxCom AB er et nordisk fokusert selskap og Sveriges ledende aktør innen telekomsektoren. AxCom AB etablerte AxCom AS i Norge februar 2006 med fokus innen B2B segmentet, dette som en del av sin strategiske satsing i Norden.

LES OGSÅ: Danner ny mobilgigant

One2com AS er en betydelig aktør innen distribusjon av B2C produkter, spesielt innen mobile løsninger, fokus er effektiv logistikk, høy servicegrad, fleksibilitet og verdiøkende tjenester mot forhandlernettet.

- Som Sveriges ledende distributør av telekomprodukter styrker kjøpet vår nordiske satsning og utvidelse av vårt tilbud av verdiøkende tjenester i Norge. Vårt mål er å bli den ledende distributøren teleomprodukter på det nordiske markedet, sier Fred Ridderstad, VD og konsernsjef, AxCom AB.

Skal bredde mot konsument

- AxCom AS har etablert seg som en betydelig norsk kompetansedistributør av telekom produkter i B2B segmentet. Det er i tråd med vår opprinnelige strategi og ekspandere innen AxCom’s konsept for one-stop-shopping. Våre forhandlere skal i Norge som i Sverige møte en distributør som leverer alle produkter og tjenester innen telekom. Kjøpet av One2com AS er et stort steg for å oppfylle denne strategien, sier administrerende direktør Hans Kristian Larsen

- For One2com AS betyr våre nye eiere en betydelig mulighet til å bredde oss innen konsument segmentet, vi unngår også at vår eier kan oppfattes å være i konkurranse med våre kunder sier Ulf Atle Hansen, administrerende direktør i One2com.

Oppkjøp Og Fusjoner