BitBuy Data kjøper vekst

BitBuy Data kjøper vekst

BitBuy Data AS har kjøpt opp ASC Din Datapartner AS som et ledd i å styrke seg lokalt og for å utvide selskapet.

- Vi har et stort fokus på service og vil sørge for å ivareta alle kundenes interesser på beste måte. Dette skjer først og fremst gjennom å by på enda bedre oppfølging og bredere kompetanse. Overgangen til å være kunde hos oss skal oppleves som problemfri og kundene skal oppleve at de får et bedre produkt, sier daglig leder i BitBuy Data AS, Vegar Olsen.

BitBuy Data AS er lokalisert i Lillestrøm. Selskapet ble etablert i 1992 og skiftet navn fra Sigma Data AS til BitBuy Data AS høsten 2003. Selskapet er eiet av de ansatte og selger pc-er, bærbare løsninger, datakomponenter, kommunikasjonsutstyr, servere, periferiutstyr og konsulenttjenester.

ASC Din Datapartner AS har frem til i dag vært et datterselskap i A. Sæther Compagniet AS (ASC Gruppen). Som et ledd i å fokusere mer på konsernets kjernevirksomhet ble det tidligere i våres derfor besluttet å selge ASC Din Datapartner AS.

BitBuy Data AS tar over begge forretningsområdene, som er drift av it-løsninger og salg av maskinvare.

Selve overtakelsen skjer mandag 7. mai. Fra denne dato vil alle kunder av ASC Din Datapartner AS bli betjent av BitBuy Data AS.

Les flere bransjenyheter i Bransje

Oppkjøp Og Fusjoner