Carrot kjøper Intelecom

Carrot kjøper Intelecom

Carrot mener de har fått en skikkelig gulrot, men vil ikke ut med prisen.

Carrot Communications AS har inngått avtale med Norvestor om kjøp av Intelecom Group AS. Sistnevnte er markedsleder i Norge innenfor ip-telefoni og samordnet kommunikasjon, mens Carrot er en stor aktør innen kommunikasjonsteknologi og mobile løsninger.

- Synergiene vi oppnår med dette kjøpet vil gi større muligheter for det nye selskapet, sier André Jensen, administrerende direktør i Carrot i en pressemelding.

Men prisen vil han ikke ut med overfor Computerworld.

- Det er noe jeg ikke ønsker å kommentere nå, nå har vi andre ting å fokusere på.

- Som hva da?

- Nei, det er som vi skriver i pressemeldingen de enorme mulighetene som ligger der for selskapet og kundene, sier Jensen.

Han utelukker ikke at prisen før eller siden vil bli allment kjent.

Bra utfylling

Stydeleder Stig Eide Sivertsen er uansett svært fornøyd.

- Kjøpet vil styrke Carrot ytterligere i markedet, og vi er nå i ferd med å skape et av Norges beste fagmiljø for kommunikasjonsløsninger. De to selskapene utfyller hverandre på en meget god måte. Nå går vi i gang med integrasjonsprosessen for å bygge en god organisasjon, og for å ivareta våre kompetente medarbeidere på en god måte, sier Sivertsen.

Bredere portefølje

Intelecom tror eierskifte vil styrke deres posisjon i markedet.

- Vi vil nå kunne tilby eksisterende og nye kunder en bredere løsningsportefølje. Markedet fokuserer i større grad på mobilitet og tjenester, og nå skal vi kapre betydelige markedsandeler, sier konsernsjef i selskapet, Eivind Hauglie-Hanssen.

Styreleder i Intelecom Group, Henning Vold, mener de underliggende verdiene i selskapet er bedre synliggjort gjennom eierskifte og er trygg på at selskapet vil styrke sin posisjon hos en industriell eier.

Oppkjøp Og Fusjoner