Chess overtar Ludo-kundene

Chess overtar Ludo-kundene

Chess kjøper Ludo Mobils 22 000 mobilkunder for en ukjent sum.

Ludo Mobil-sjef Idar Vollvik og Chess-direktør Arve Andreassen kalte torsdag inn til pressekonferanse i Bergen.

Her annonserte de at Ludo Mobiles rundt 22 000 norske kundes overføres til Chess.

- Vi har fått på plass en avtale som er tilfredsstillende for begge parter. Det avgjørende er at Ludo-kundene er sikret nettilgang. Vi er også svært tilfredse med at Idar Vollvik personlig anbefaler Chess, noe vi ser på som en tillitserklæring, sier Chess-sjef Arve Andreassen i en pressemelding.

Krever 20 millioner

Ludo Mobil har om lag 22 000 kunder, og Chess har allerede satt i gang arbeidet med ekspressoverføring av kundemassen. Endelig kontraktssum fastsettes etter omsetning per kunde, etter at kundene har vært aktive Chess-kunder i en gitt periode.

Ingen av partene har kommentert størrelsen på kjøpesummen, men den skal ifølge NRK være nok til at Ludo kan gjøre opp for seg hos Ventelo, som krever 20 millioner kroner av Ludo Group.

- Vi skal gjøre alt vi kan for at Ludo-kundene finner seg godt til rette i Chess gjennom lave priser, fantastisk kundeservice og fordeler som andre mobilkunder i Norge ikke har, sier Idar Vollvik i pressemeldingen.

Forlater mobilmarkedet

Chess ble startet og drevet av Idar Vollvik fra 2002 til 2005. Vollvik sier i pressemeldingen at han er fornøyd med løsningen for kundene til Ludo Mobil.

- Jeg kjenner Chess bedre enn de fleste, og er overbevist om at kundene mine kommer til å bli svært godt tatt vare på. Mange av Ludo-kundene har også vært kunder i Chess, og de vet at Chess er en solid og rimelig mobiloperatør, sier Vollvik, som nå tar et endelig farvel til det norske mobilmarkedet.

Overtakelsen forutsetter godkjenning i Konkurransetilsynet.