Coromatic kjøper DCM

Coromatic kjøper DCM

It-sikkerhetsselskapet styrker satsningen på datasenter i Norge med oppkjøp av Data Center Management.

Coromatic Group, et konsern innen fysisk it-sikkerhet, har via Coromatic AS kjøpt serviceselskapet Data Center Management AS (DCM).

Oppkjøpet er ett ledd i Coromatics vekststrategi, og styrker selskapets evne til å tilby helhetsløsninger til datasentre og andre kritiske fasiliteter, heter det i en pressemelding.

- DCM besitter den kunnskap og kompetanse innen drift og service av datasenter Coromatic trenger. Organisasjonene passer sammen, vi er ganske like på mange måter. Vi tror at sammenslåingen vil gagne både kundene så vel som alle ansatte, sier Morten Christiansen, administrerende direktør i Coromatic AS.

- Vi er veldig glade for å bli en del av Coromatic Group. DCM-konseptet, med service og drift av datasenter, passer som «hånd-i-hanske» med Coromatic, og vi kan vokse raskere sammen med Coromatic, sier Dag Gjetrang, tidligere daglig leder i DCM AS.

Gjetrang vil etter sammenslåingen gå over i stilling som servicesjef, og Morten Christiansen fortsetter som administrerende direktør.

Med oppkjøpet følger 12 ansatte med til sammen over 80 års erfaring innen service og drift av datasentre som nå blir en del av Coromatic.

Coromatic har siden oppstarten i 2001 levert over 100 datasenter i det norske markedet, og utvider tilbudet fra datarom til sikring av alle typer kritiske fasiliteter.