Dell på oppkjøpsraid

Dell på oppkjøpsraid

Med kjøpet av Make Technologies har nå Dell sikret seg sitt tredje selskap på tre uker.

Dell annonserte tidligere denne måneden at de har inngått en avtale om å kjøpe Make Technologies, som spesialiserer seg på løsninger som skal redusere kostnader for selskaper som benytter forretningskritiske, aldrende it-systemer.

De fleste selskaper får etter hvert et behov for å modernisere eldre applikasjoner og redusere driftskostnader rundt eldre infrastruktur. Ifølge Dell er den mest effektive løsningen på dette åpne, standardiserte plattformer som nettskyen.

Make Technologies' tilnærming til automatisering og migrering av applikasjoner og kode skal gjøre det enklere for it-avdelingene å vesentlig redusere både kodemengden og de tilhørende driftskostnadene.

Blir del av Dell Services

Oppkjøpet er Dells tredje oppkjøp i bedriftsmarkedet denne måneden.

Tidlig i april annonserte selskapet at de kjøper Wyse Technology, som lager maskinvare og programvare for tynnklienter.

Like etter annonserte selskapet at de har kjøpt selskapet Clerity Solutions, som spesialiserer seg på applikasjonsmodernisering.

Med oppkjøpet av Make Technologies, Clerity Solutions og eksisterende selskapets tjenester kan Dell tilby komplette løsninger fra maskinvare til applikasjonsmigrering.

Planen er å integrere Make Technologies og Clerity inn det eksisterende Dell Services, som leverer applikasjonstjenester, konsulenttjenester og optimalisering av forretningsprosesser.

Oppkjøp Og Fusjoner