EKSPANDERER: Tre år etter oppkjøpet av Businessforum valgte Georgi Ganev å integrere det helt i Dustin. (Foto: Jenny Lagerqvist)

EKSPANDERER: Tre år etter oppkjøpet av Businessforum valgte Georgi Ganev å integrere det helt i Dustin. (Foto: Jenny Lagerqvist)

Dustin integrerer finske Businessforum

Øker stordriftsfordelene på det nordiske markedet.

Businessforum skifter navn til Dustin og integreres full ut i konsernet, ifølge pressemelding. Selskapet ble kjøpt opp i 2013, og i april 2016 lanserte Dustin sin e-handel i Finland. Nå integreres Businessforum fullt ut i Dustin og legger til rette for one-stop-shop for finske bedrifter, offentlig sektor og forbrukere.

Dustin har kjernen sin i netthandel og tilbyr IT-produkter, tjenester og løsninger med fokus på små og middels store bedrifter. Businessforum har lang erfaring med IT-løsninger for store bedrifter og offentlig sektor.

Stordriftsfordeler

– Gjennom å fullt ut integrere Businessforum i Dustin kan vi dra nytte av storbedriftsfordelene med en felles nordisk it-plattform og sentrale funksjoner innen blant annet innkjøp og logistikk. De finske kundene vil nå kunne ta del i hele Dustins tilbud under et og samme varemerke, sier Georgi Ganev, som er administrerende direktør og konsernsjef for Dustin.

Dustin har mer enn 900 ansatte og drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Mer enn 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små- og mellomstore bedrifter.

Oppkjøp Og Fusjoner