KJØPT: Avantis Distributions spesialkompetanse var attraktiv for EET Europarts. (Illustrasjon: EET)

KJØPT: Avantis Distributions spesialkompetanse var attraktiv for EET Europarts. (Illustrasjon: EET)

EET kjøper Avantis

EET Europarts kjøper nisjedistributøren Avantis for å bli bedre på lagring og nettverkssikkerhet.

EET Europarts fortsetter sin oppkjøpsstrategi med å kjøpe Avantis Distribution. Ifølge en pressemelding er det for å bli bedre på lagring og nettverkssikkerhet.

Avantis Distribution har spesialkompetanse på nettverk og sikkerhet. Selskapet har satset på å levere produkter innen avansert trådløs teknologi og løsninger for sikkerhet innen nettverksinfrastruktur. De har hovedkontor i Oslo og lokale salgsenheter i Sverige og Danmark.

– Vi har lykkes med å øke forretningsområdet Storage & Network Security de siste årene, og vi har utvidet produktspekteret betydelig. Oppkjøpet av Avantis Distribution vil styrke vår posisjon innen trådløst nettverk og nettverkssikkerhet ytterligere, og legge ny kompetanse og nye merker til vår portefølje, sier konsernsjef Søren Drewsen i EET Group.

Oppkjøpsstrategi

Han forteller om en ambisiøs og målrettet forretningsstrategi, der forretningsområdene utvides både organisk og gjennom oppkjøp.

– Avantis-oppkjøpet er vårt 7. oppkjøp i år, og vi er kontinuerlig på utkikk etter selskaper som viser interesse for å bli kjøpt.

Medarbeidere fra Avantis Distribution vil bli en del av de lokale EET Europarts salgsenhetene i henholdsvis Norge, Sverige og Danmark.

Oppkjøp Og Fusjoner